Lauluyhtye Versio hakee uutta bassoa/baritonia

Oletko kiinnostunut renessanssin vokaalimusiikista? Haluatko haasteellisen harrastuksen? Haluatko tehdä musiikkia mukavassa ja osaavassa porukassa? Ota yhteyttä ja liity mukaan! Lauluyhtye Versio on vuonna 2003 perustettu vanhaan musiikkiin keskittyvä kokoonpano. Sen eri puolilta Suomea tulevat laulajat ovat musiikin ammattilaisia ja pitkän linjan harrastajia, joita yhdistää rakkaus renessanssiajan laulumusiikkiin. Pääasiassa yhtyeen ohjelmisto koostuukin renessanssiajan merkkiteoksista. Yhtye konsertoi säännöllisesti eri puolilla Suomea erityisesti konserttisarjoissa ja festivaaleilla. Yhtye harjoittelee ja konsertoi projektiluonteisesti yhtenä viikonloppuna kuukaudessa. Tavallisesti harjoitukset pidetään pääkaupunkiseudulla, mutta konserttiviikonloppujen yhteydessä mahdollisesti myös tapahtumapaikkakunnalla. Muualta tuleville lauluyhtye korvaa osan matka- ja majoituskustannuksista.

Yhtye esiintyy p√§√§asiassa a cappella eli ilman s√§estyst√§. Samaa stemmaa laulaa 1‚Äď2 henkil√∂√§ teoksesta riippuen. Haemme nyt joukkoomme ensisijaisesti uutta baritonia tai bassobaritonia, √§√§nialaltaan mieluusti D-f1. Vaikka tuntisit olevasi l√§ht√∂kohtaisesti tenoraalisempi yksil√∂, ota kuitenkin rohkeasti yhteytt√§! Laulajalta toivomme kauniin √§√§nen ja sujuvan laulutekniikan lis√§ksi hyv√§√§ nuotinlukutaitoa, kokemusta moni√§√§nisest√§ laulumusiikista, kyky√§ ottaa vastuuta omasta stemmastaan sek√§ perehtyneisyytt√§ tai v√§hint√§√§n innostusta vanhaan musiikkiin. Laulajan tulisi voida sitoutua kuukausittaisiin harjoitusperiodeihin. Syksyll√§ 2022 Versio esitt√§√§ englantilaiseen renessanssiin keskittyv√§n konserttiohjelmiston Georgen Parrisin johdolla. Uusia ohjelmistoja valmistellaan tavallisesti yhdest√§ kahteen vuodessa, ja p√§√§s√§√§nt√∂isesti samaa ohjelmistoa pyrit√§√§n esitt√§m√§√§n useammassa konsertissa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä messengerissä tai mikko.p.vehkapera@gmail.com. Koelauluja, joissa testataan yhteensopivuutta puolin ja toisin, järjestetään mahdollisuuksien mukaan syksyn 2022 aikana.

← Takaisin